Morellsirup - Passer perfekt til is

Sånn gjør vi det


I mange år har vi hatt lyst til å gjøre noe mer ut av produksjonen. Videreforedling - lage noen gode produkter av morellene. Så vi bestemte oss for å lage morellsirup. Morellsirup passer perfekt til is. Tappes på 200 ml bygelflasker med porselenskork (bildet), eller 100 ml flasker.

  • God på yoghurt, sammen med nøtter og mandler
  • På havregryn og melk, i stedet for sukker.
  • Lyst til å smake?
  • Selges hjemme fra gården, Spisekroken Evje, Fjellgarden Hovden, Skafferiet Mandal, Gourmetkurven. I tillegg får du den på frokostbuffeten til pannekaker hos Strand Hotel Fevik.

Vi har prøvekokt og smakt – og prøvekokt og smakt. Justert på sukkermengden, og prøvd ulike tilsetninger. Vi er stolte av å ha fått til morellsirup! Råsaft av moreller tilsettes sukker og vaniljestang, og kokes inn til passelig tykkelse. Morellene er dyrket på gården, og fryses ned midt i den travle innhøstingsperioden i juli/august. Produksjonen av morellsirup foregår på høsten/vinteren.

Ta kontakt med oss